Terug naar de homepage


Win prijzen van de film 'Storm'

Letters van Vuur

Win een prijzenpakket
Doe gratis mee aan deze actie van GratiZ.nl en maak kans op een prijzenpakket van de film 'Storm'.
We mogen 3 keer een prijzenpakket van de film 'Storm' weggeven. In dit pakket zitten 2 bioscoopkaartjes voor deze film en een Pathé thuiscode voor de film 'Oorlogsgeheimen'. De bioscoopkaartjes zijn te gebruiken in elke bioscoop waar de film draait.

Wil je ook 1 van deze prijzenpakketten winnen? Doe dan onderaan gratis mee!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

De prijzenpakketten zijn gewonnen door:
Sandra Leemans uit Eindhoven
Marcel Kruysifix uit Etten Leur
Nuray Bossink uit Almelo

Het prijzen worden zsm verzonden! Gefeliciteerd!

Over de film
De film 'Storm' is een leuke familie- en avonturenfilm en draait vanaf 16 januari in bioscoop:

Wat als je er opeens alleen voor staat en iedereen je vijand kan zijn? De 12-jarige Storm (Davy Gomez) raakt in een spannend avontuur verzeild als zijn vader Klaas (Yorick van Wageningen) een nieuwe klus aanneemt. Hij drukt in het geheim verboden teksten in zijn drukkerij. Storms moeder (Angela Schijf) vindt dit maar niks, omdat het gevaarlijk is om een andere mening te hebben. Het veilige leventje van Storm komt op zijn kop te staan als Klaas op heterdaad wordt betrapt. Storm vlucht net op tijd weg met de originele briefletters en wordt het middelpunt van een klopjacht. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek als hij Marieke (Juna de Leeuw) ontmoet, een meisje dat in de tunnels onder de stad woont. In een race tegen de klok probeert Storm zijn vader te redden van de brandstapel. Maar wie kan hij nog vertrouwen? Wat begint als een angstige vlucht, wordt een dappere strijd voor vrijheid.

Bekijk de trailer:

Winnen? Doe gratis mee!
Wil je 1 van deze 3 prijzenpakketten winnen?
Meedoen is heel simpel en kan in 2 stappen:
1. Je hoeft je alleen maar GratiZ.nl leuk te vinden op Facebook. Dat kan hieronder, als je dat nog niet eerder hebt gedaan. (is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd)

2. Stuur je naam & adresgegevens naar storm@gratiz.nl om kans te maken. Vergeet niet je deelname te bevestigen door op de link in de mail te klikken.

Door mee te doen aan deze gratis actie word je automatisch lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief. Vergeet niet je aanmelding te bevestigen. Ben je al lid van de nieuwsbrief? Geen probleem! Je krijgt dan als bevestiging een mailtje met als onderwerp "your subscribe request" en hoeft verder niet te doen (behalve dus de mail aan storm@gratiz.nl).

A.s. donderdag 19 januari trekken we 3 winnaars. De winnaars hebben de prijs, als de post meewerkt, dan vrijdag de 20de al in huis!

Copyright © 1996-2017 GratiZ.nl, All Rights Reserved
Privacy en Cookie Beleid