Helaas, deze actie is afgelopen
Simpel Sim-Only Split Deals: 14GB Data + Onbeperkt Belminuten + 500 SMSjes voor slechts €7,- + Gratis Aansluitkosten + Gratis Nummerbehoud
Met deze sim-only splits deals van Simpel krijg je t/m zondag 7 april tot 12 maanden lang gratis 50% korting. Zo heb je bijvoorbeeld 14 GB aan data, een onbeperkt aantal belminuten en 500 sms-jes voor slechts €7,- per maand in de 1ste 12 maanden. Simpel maakt gebruik van het netwerk van Odido (voorheen T-Mobile). Je kunt eventueel ook kiezen voor een goedkopere kleinere bundel, zo heb je al 250 belminuten, 500 smsjes en 5 GB voor slechts €3,75 per maand. Nummerbehoud en de aansluitkosten zijn ook gratis.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross