Gratis Zak Doritos Flamin' Hot of Burger King (Whopper)
Probeer gratis een zak Doritos in de smaak Flamin' Hot of Burger King (Whopper). Koop een 1 van deze 2 zakken Doritos bij een supermarkt naar keuze (mag ook online) en krijg het aankoopbedrag retour. Je ontvangt via de SMS of WhatsApp een persoonlijke link waar je de kassabon kunt insturen om het geld terug op je bankrekening te krijgen. Deze actie is geldig t/m 21 juli of stopt zodra het maximaal van 35.000 cashbacks is bereikt. De complete actievoorwaarden vind je hier. Vergeet niet de kassabon te bewaren. Tip: Vraag eerst de persoonlijke cashback link aan voordat je het product koopt. Tip 2: Krijg je een foutmelding en gebruik je toevallig een VPN? Zet de VPN verbinding dan uit en probeer het opnieuw. Tip3: Bij aankoop van de zak Doritos Burger King krijg je de mogelijkheid voor gratis een Whopper bij aankoop van een Large Menu bij Burger King.
Wist je dit?
Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden!
Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.

Bekijk alle gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross