Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Toegang 'Weekend van de Wetenschap' in het hele land + Gratis Activiteiten
In het Weekend van de Wetenschap op zaterdag 1 & zondag 2 oktober openen musea, (onderzoeks)instellingen, universiteiten, bedrijven en tal van andere organisaties gratis hun deuren voor het publiek. Bezoekers ervaren hoe leuk, interessant en belangrijk wetenschap en technologie is. Op het Activiteitenoverzicht 2022 kun je zien wat er bij jou in de buurt gratis is. Veel van de ruim 200 locaties zijn gratis te bezoeken zoals bijvoorbeeld NEMO Science Museum, ExxonMobil-raffinaderij in Rotterdam, KNMI in De Bilt, KIVI in Den Haag, ESA ESTEC en Space Expo in Noordwijk, Universiteiten, diverse Sterrenwachten, TNO in Groningen, Utrecht en Delft, BASF-fabriek in Heerenveen, Dairy Campus in Leeuwarden en veel meer. Bij veel activiteiten moet je je vooraf aanmelden en een tijdslot reserveren. Het aantal plekken is beperkt, schrijf je dus snel in. Let wel op, niet alles is helaas gratis. Nieuw zijn dit jaar de hotspot-locaties: Op deze plekken vind je meerdere organisaties op loopafstand van elkaar die een activiteit organiseren.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross