Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Toegang Royal Light Festival in Apeldoorn
Van woensdag 15 tot en met zondag 19 maart 2023 vormt Apeldoorn hét decor voor het Royal Light Festival: een jaarlijks terugkerend lichtfestival met zeven lichtkunstobjecten van (inter)nationale kunstenaars en een lokaal programma. De 1ste editie in 2023 is gratis toegankelijk. Er is een route van 3 kilometer lang die je langs bijzondere licht- en videokunstwerken op 7 locaties voert: Paleis Het Loo, de Loolaan, de Naald, de Grote Kerk, het Oranjepark en 2 locaties de Apeldoornse binnenstad. Je kunt de route zowel per fiets als lopend afleggen en de route start vanaf de binnenstad of Paleis Het Loo. Je kunt ook gratis een Royal Light Tour met gids boeken. Ook zijn zijn er diverse activiteiten en live muziek.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross