Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Toegang Royal Light Festival in Apeldoorn
Van woensdag 13 tot en met zondag 17 maart 2024 vormt Apeldoorn hét decor voor het Royal Light Festival: een jaarlijks terugkerend lichtfestival met lichtkunstobjecten van (inter)nationale kunstenaars en een lokaal programma. De 2de editie in 2024 is elke dag gratis toegankelijk van 19:00 tot 22:30 uur. Er zijn dit jaar 11 bijzondere licht- en videokunstwerken op verschillende locaties: Paleis Het Loo, Stallenplein Paleis Het Loo, de Loolaan, de Grote Kerk, het Oranjepark, Coda & Acec, het Marktplein, Theather Orpheus, het Raadhuisplein en het Caterplein, bekijk hier de plattegrond. Ook zijn er diverse activiteiten en live muziek.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross