Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Toegang Centraal Museum in Utrecht
Op zaterdag 16 december is het het de hele dag én avond feest in het Centraal Museum in Utrecht. Iedereen is welkom en de toegang is gratis van 11:00 tot 23:00 uur. Na 2 jaren met verbouwingen zijn vertrouwde kunstwerken als o.a. de rood-blauwe stoel van Rietveld, het atelier van Dick Bruna, het Schip, de schilderijen van de Utrechtse caravaggisten en hun befaamde modestukken weer te zien. Er zijn ook diverse gratis activiteiten zoals een Centraal Museum pubquiz (schrijf je hiervoor apart in), Utrechtse bingo met Carola Kraai, workshops, muziek en lezingen & rondleidingen. Alle activiteiten zijn in het blokkenschema te vinden. Vergeet niet om de gratis kaartjes voor toegang tot het museum hier te bestellen.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross