Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis The Streamers Online Concert Kijken
Bekijk gratis het The Streamers online concert vanuit de Kuip in Rotterdam op zaterdag 29 mei om 20.15uur met Guus Meeuwis, Rolf Sanchez, Danny Vera, Kraantje Pappie, Suzan & Freek, Vanvelzen, Armin van Buuren, Paul de Munnik, Maan, Thomas Acda, Diggy Dex, Nick & Simon, Typhoon, Miss Montreal, Paul de Leeuw, Snelle, Davina Michelle en vele anderen. Vanaf 19.15 uur gaan de virtuele deuren open voor de inloop en kun je backstage meekijken bij de voorbereidingen. Je hoeft geen kaarten te bestellen en je gegevens in te vullen, je kunt zaterdag gewoon kijken via deze link.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross