Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Starterpakket Purina Pro Plan Puppy of Kitten naar keuze t.w.v. €35,99
Vraag gratis een code aan waarmee je op bol.com gratis een starterpakket Purina Pro Plan Puppy of Kitten naar keuze t.w.v. €35,99 kunt bestellen. Het pakket bestaat uit een zak voeding van 3 kilo voor puppy en 1,5 kilo voor kitten, een gids, een maatbeker en een cashback code voor nogmaals een gratis aankoop. Per bol.com account kunnen er maximaal 2 pakken besteld worden. Nog even de stappen: 1: Vraag hier een code aan, 2: Zorg dat je bent ingelogd met je account op Bol.com, 3: Kies 1 van deze 7 starterpakketten op bol.com, 4: Reken af met de code die je per mail hebt gekregen door deze in te voeren bij 'Cadeaukaartcode invoeren' en 5: Selecteer eventueel in de volgende stap nog de Purina cadeaukaart bij 'Voeg cadeaukaart toe' als dit niet automatisch is gegaan.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross