Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Stadiontour door de Johan Cruijff ArenA
De ArenA bestaat 25 jaar en daarom is er op vrijdag 29 juli gratis een rondleiding voor 3000 mensen. Officieel alleen voor bewoners uit Amsterdam Zuidoost, maar er lijkt geen enkele controle op te zijn. Deze stationtour duurt ongeveer 1 uur en gaat langs alle hoogtepunten in de ArenA, zoals bijvoorbeeld de Ajax kleedkamer, de spelerstunnel, het veld, de dug-outs, de hoofdtribune, de Ajax Gallery of Fame met de vele prijzen van Ajax en meer. Reserveer gratis een timeslot tussen 9.00 uur ’s ochtends en 21.00 uur ’s avonds. Update: De ArenA heeft de volgende tekst erbij gezet: 'Vergeet niet een recent poststuk mee te nemen waar je huidige adres op staat!'. Het kan dus zijn dat er wel een controle zal plaats vinden.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross