Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis SPAR Summer Studentbox
Studenten kunnen gratis een SPAR Summer Studentbox ophalen met allerlei gratis producten. Reserveer gratis een box en haal deze vervolgens op bij 1 van de volgende locaties: SPAR university VU in Amsterdam op dinsdag 7 juni, SPAR university UU in Utrecht op woensdag 8 juni, SPAR university EUR in Rotterdam op donderdag 9 juni, SPAR university TUE Luna in Eindhoven op vrijdag 10 juni, SPAR university RU in Nijmegen op maandag 13 juni, SPAR university TUD in Delft op dinsdag 14 juni en SPAR university HVA in Amsterdam op donderdag 16 juni. Vraag 5 over Opiniemeters kun je beantwoorden met NEE.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross