Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Sample Dior J’adore Parfum d’eau
Vraag via ICI PARIS XL gratis een parfumsample van Dior J’adore eau de parfum Infinissime aan. Dit is een nieuwe bloemengeur voor vrouwen met een innovatieve formule zonder alcohol. Tip: Vul je postcode in als 1234 AB. Dus met een spatie en met hoofdletters. En vul je geboortedatum in als: 1950/01/31. Dus gebruik een / en vul dus eerst het jaar, dan de maanden en de dagen in. Gebruik ook een 0 als het bijvoorbeeld 1 is, dit wordt dus 01. Tip 2: Doet de site van ICI Paris raar? Probeer het dan eens in een andere browser of op een ander apparaat. Of activeer de Desktopversie in je mobiele browser als je op de ICI Paris site bent door deze in je browser menu (3 puntjes bovenaan) te activeren. De actie werkt namelijk gewoon.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross