Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Robijn Wasmiddeldoekjes t.w.v. €9,99
Bij veel Albert Heijn winkels staat bij het wasmiddelen schap een display met vouchers waarmee je gratis een verpakking Robijn Wasmiddeldoekjes t.w.v. €9,99 kunt halen. Deze coupon is geldig t/m zondag 12 maart op vertoon van een bonuskaart. Let op: bij de meeste winkels moet je de voucher inleveren dit keer. Mocht je geen vouchers kunnen vinden bij jouw winkel, dan kun je ook proberen deze digitale streepjescode te scannen bij een (zelf)kassa. Je hebt dan kans dat ze de papieren bon willen hebben. Bij sommige winkels is het echter ook voldoende de digitale bon te laten zien.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross