Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Optredens van diverse Artiesten
Zaterdag 22 april treden tijdens Record Store Day diverse artiesten gratis op bij platenzaken bij jou in de buurt. Er zijn 150 artiesten & 250 optredens op 62 locaties door het hele land. Enkele voorbeelden van artiesten die optreden: Krezip, DEWOLFF, Trijntje Oosterhuis, Jeangu Macrooy, Froukje, Floor Jansen, NAVARONE, Benny Sings en vele anderen. Bekijk het complete programma op alle locaties hier. De eerste 5000 bezoekers krijgen ook gratis de nieuwe single ‘Als Ik God Was’ van Froukje op vinyl (het is onduidelijk of een aankoop verplicht is, het kan namelijk ook zijn dat het alleen voor de 1ste 5.000 klanten is).
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross