Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Pattex Montagelijmen, Rubson Voegkitten, Perfax Decomix en Loctite Secondelijmen
Probeer gratis Pattex montagelijmen (in kokers), Rubson voegkitten (in kokers), Perfax Decomix en Loctite secondelijmen. Koop een verpakking (GEEN duopak) Pattex montagelijm (in koker), Rubson voegkit (in koker), Perfax Decomix of Loctite secondelijm en krijg het aankoopbedrag retour. De aankoop moet je in een fysieke winkel doen (dus NIET online). Je ontvangt via de SMS of WhatsApp een persoonlijke link waar je de kassabon kunt insturen om het geld terug op je bankrekening te krijgen. Deze actie is geldig t/m 30 november of stopt zodra het maximaal aantal cashbacks van 4.000 is bereikt. Vraag dus altijd eerst je persoonlijke cashbacklink aan voordat je het product koopt: in je persoonlijke link kun je namelijk ook zijn hoeveel cashbacks er nog beschikbaar zijn. Je vindt dit soort producten o.a. bij de Praxis. In de actievoorwaarden vind je onderaan een lijst met deelnemende producten en EAN (steepjes-)codes.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross