Gratis Pampers Baby-Dry Luiers
Niet tevreden? Geld terug (Lekvrije nacht of je geld terug): Probeer gratis Pampers Baby-Dry luiers. Koop 1 juli 2023 tot en met 31 maart 2024 een pak Pampers Baby-Dry luiers of luierbroekjes en je krijgt het aankoopbedrag teruggestort op je (bank)rekening. Let op: Je mag maximaal 10 luiers uit de verpakking gebruiken, het pak met de rest van de ongebruikte luiers/broekjes moet je terugsturen (€5,- aan verzendkosten worden ook vergoed). Het is belangrijk dat de streepjescode van het product in de actievoorwaarden staat: Tip: kopieer de streepjescodes uit de actievoorwaarden in de zoekbalk van Bol.com om de deelnemende producten te vinden en gelijk te bestellen (of kijk gewoon of de steepjescode van het product dat je wilt hebben in de lijst staat). De streepjescode is hetzelfde als 'EAN' en vind je onder het kopje 'Productspecificaties'. Vergeet niet de kassabon te bewaren.
Wist je dit?
Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden!
Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.

Bekijk alle gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross