Gratis OddlyGood Dreamy Dessert t.w.v. €1,79
Probeer gratis een OddlyGood Dreamy Dessert in een smaak naar keuze. Koop OddlyGood Dreamy Dessert Lemon, Berries, Caramel of Pina Colada bij een fysieke Jumbo supermarkt (dus niet online) en krijg het aankoopbedrag retour via Tikkie. Je vindt deze cashback actie door op de link te klikken op je mobiel of tablet, de actie opent dan in de Tikkie app. De actie is geldig tot 7 juli of stopt zodra het maximaal cashbacks is bereikt (zolang er cashbacks beschikbaar zijn, is de actie beschikbaar in de app). De complete actievoorwaarden vind je hier. Tip: Heb je problemen dat Tikkie jouw kassabon niet goed kan herkennen? Dan kun je de kassabon ook via een 'ouderwets' formulier op de Tikkie website insturen.
Wist je dit?
Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden!
Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.

Bekijk alle gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross