Gratis Nintendo Switch Spelcomputer
Stap over naar de betrouwbare energieleverancier Vattenfall, sluit een 1-jarig contract af en krijg gratis een Nintendo Switch spelcomputer t.w.v. €285,- inclusief linker en rechter Joy-Con controllers, een Nintendo Switch Dock, een Joy-Con Grip, Joy-Con polsbandjes, een stroomkabel en een HDMI-kabel. Deze spelcomputer is zowel thuis als onderweg te gebruiken: Het heeft namelijk een ingebouwd scherm, maar je kunt het natuurlijk ook nog steeds op een tv aansluiten. De prijzen liggen ook onder het prijsplafond. In 2024 verdwijnt het prijsplafond voor energie, kies dus nu voor zekerheid. Vattenfall regelt de overstap, dus ook de opzegging bij jouw huidige leverancier. Vattenfall heeft trouwens ook een actie met gratis €250,- cashback.
Wist je dit?
Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden!
Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.

Bekijk alle gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross