Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis 20 Nederlandse Films via Pathé Thuis
Ben je lid van de Vriendenloterij? (een oude VIP-kaart werkt vaak ook nog) Meld je gratis aan bij Pathé Thuis en bekijk gratis 1 of meer van de 10 Nederlandse films geselecteerd door het Nederlands Film Festival.
Hier even de stappen: 1. Meld je gratis aan bij Pathé Thuis (of log in), 2. Maak een NFF account aan en vraag hier gratis een Pathé Kadocode aan, 3. Kies 1 van de 10 films en kies voor 'Ik heb een Kadocode', 4. Klik op 'Huur voor € 0,00', 5. Start direct de film of Kijk de film later via 'Mijn Films'. Films blijven daar 30 dagen lang beschikbaar. Na het starten van de film heb je 48 uren de tijd om de film te bekijken. en 6. Jouw persoon­lijke kadocode wordt gekop­peld aan je Pathé Thuis-account. Dit betekent dat als je 1 van de andere 10 films wilt kijken, je niet nogmaals de code hoeft in te vullen.
Je kunt de volgende films gratis kijken: Knor, Weg van Jou, Instinct, Diep, Pink Moon, El Houb, Totem, Shadow Game, Shabu en Femi.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross