Gratis McDonald’s Zonnebril
McDonald's gaat deze zomer weer gratis goodies weggegeven in de McDonald's app. In de app staat er alleen op woensdag 24 juli een coupon voor je klaar onder 'Deals' waarmee je tot 25 juli tot 05:59 uur gratis een McDonald's zonnebril hoesje kunt halen bij een McDonald's restaurant. Een consumptie is NIET verplicht. Zie je de coupon niet bij Deals? Zorg er dan voor dat in je account het vinkje bij persoonlijke deals aanstaat. Activeer de Deal pas bij de kassa. Op woensdag 10 juli werd er ook al een gratis zonnebril weggegeven. Waarschijnlijk geven ze binnenkort ook weer gratis McDonald’s sokken weg, houd GratiZ.nl in de gaten!
Wist je dit?
Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden!
Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.

Bekijk alle gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross