Gratis McDonald's Sokken, Coca-Cola Goodie en McDonald's Handschoenen
De actie is verlengd en vandaag ook nog geldig: Alleen woensdag 7 december en donderdag 8 december vanaf 6:00 uur worden er gratis McDonald's sokken weggegeven in de McDonald's app. Er staat vandaag een coupon voor je klaar onder 'Deals' waarmee je de sokken t/m 8 december 23:59 uur gratis kunt halen bij een McDonald's restaurant. Een consumptie is NIET verplicht. Zie je de coupon niet bij Deals? Zorg er dan voor dat in je account het vinkje bij persoonlijke deals aanstaat. Op woensdag 8 december zweeft er een Greetz zeppelin in het spelletje 'Getaway Island' in de app, klik erop, vul je gegevens in en je krijgt een code waarmee je gratis een McDonald's Kerstkaart van Greetz t.w.v. €3,49 kunt versturen (de postzegel moet je zelf betalen). Het kan even duren voordat je de code krijgt. En op woensdag 14, woensdag 21, woensdag 28 december en woensdag 4 januari geeft McDonald's waarschijnlijk gratis een Coca-Cola goodie, McDonald's handschoenen en andere gratis spullen weg. Houd GratiZ.nl hiervoor in de gaten voor het laatste nieuws hierover.
Wist je dit?
Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden!
Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.

Bekijk alle gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross