Gratis McDonald's Kerstsokken
McDonald's gaat in december weer gratis goodies weggegeven in de McDonald's app. Alleen op vrijdag 1 december vanaf 11:00 uur staat er een coupon voor je klaar onder 'Deals' waarmee je tot 2 december tot 05:59 uur gratis McDonald's Kerstsokken kunt halen bij een McDonald's restaurant. Op woensdag 13 december is er op dezelfde manier een coupon voor gratis McDonald’s inpakpapier en op woensdag 20 december is er coupon voor gratis een Coca-Cola sjaal. Een consumptie is NIET verplicht. Zie je de coupon niet bij Deals? Zorg er dan voor dat in je account het vinkje bij persoonlijke deals aanstaat. Update: Je moet deze giveaway eerst even unlocken op het Getaway Island in de app, vervolgens vind je het onder 'Deals'. En activeer de Deal pas bij de kassa.
Wist je dit?
Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden!
Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.

Bekijk alle gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross