Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Livestream Pinkpop
Je kunt thuis ook gratis genieten van het festival Pinkpop met 3 tv-uitzendingen en 61 uur aan livestream vanaf 4 podia. Vanaf vrijdag 21 juni is de gratis livestream te volgen op de NPO 2 Extra website (NPO 2 Extra is ook te vinden op kanaal 82 van je TV). De livestream start op vrijdagmiddag om 12:00 en is non-stop live tot maandag 0:30 uur. Er zijn optredens van o.a. S10, De Jeugd van Tegenwoordig, Ed Sheeran, Keane, Nothing But Thieves, Sam Smith, Avril Lavigne, Anouk, Hozier, Limp Bizkit, Royal Blood, Yungblud, Måneskin, Calvin Harris, Acda en de Munnik, Ilse De Lange en meer.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross