Gratis LEGO Progress Pride Vlag
Op zaterdag 13 juli van 10:00 tot 12:00 uur kun je in 1 van de LEGO stores gratis een LEGO Progress Pride Vlag maken en het daarna gratis mee naar huis nemen. In Nederland vind je LEGO Stores in de Kalverstraat in Amsterdam, in Hoog Catharijne in Utrecht, in de Spuistraat in Den Haag en in de Mall of the Netherlands in Leidschendam. De exacte adressen vind je hier. De actie is ook geldig bij de stores in België en Duitsland (wel andere tijden). En op zaterdag 15 of 22 juni kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar (aanmelden verplicht!) in 1 van de LEGO stores gratis een LEGO Ansichtkaart maken en het daarna gratis mee naar huis nemen.
Wist je dit?
Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden!
Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.

Bekijk alle gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross