Gratis LEGO Animal Crossing Fauna's huis
Op zaterdag 9 maart van 10:00 tot 12:00 uur en op zondag 10 maart van 12:00 tot 14:00 uur kun je in 1 van de LEGO stores een LEGO Animal Crossing Fauna's huis maken en het daarna gratis mee naar huis nemen. In Nederland vind je LEGO Stores in de Kalverstraat in Amsterdam, in Hoog Catharijne in Utrecht, in de Spuistraat in Den Haag en in de Mall of the Netherlands in Leidschendam. De exacte adressen vind je hier. De actie is ook geldig in België. En op zaterdag 13 april van 10:00 tot 12:00 uur en op zondag 14 april van 12:00 tot 14:00 uur kun je in 1 van de LEGO stores een LEGO Friends Muziekaanhangwagen maken en het daarna gratis mee naar huis nemen.
Wist je dit?
Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden!
Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.

Bekijk alle gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross