Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Koksmes van Rudolph van Veen t.w.v. €44,95
Download de Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn op je telefoon of tablet, doe 5 simpele opdrachten en krijg gratis een koksmes van Rudolph van Veen t.w.v. €44,95. De actie loopt t/m 31 maart of zolang de voorraad strekt. Om het gratis mes te kunnen bestellen heb je 5 sleutels nodig, per opdracht krijg je 1 sleutel. De 5 opdrachten zijn: 1. Download de app op een Android (via de Google Play Store) of een Apple (via de App Store) apparaat en log in, 2. Start je eerste challenge (de kortste is 5 dagen, bijvoorbeeld 'Minder op je telefoon', 3. Rond een Challenge af, 4. Voeg 3 items toe aan je favorieten (bijvoorbeeld recepten) en 5. Open de app 3 dagen op een rij. Je vindt al jouw sleutels in jouw schatkist onder 'Profiel' of onder 'Doelen'. Update woensdag 1 februari 20:30 uur: Het lijkt erop dat nieuwe deelnemers de actie niet meer zien. Heb je je wel op tijd aangemeld, dan kun je zo te zien nog steeds de opdrachten voltooien voor een gratis koksmes.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross