Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis 4 Kaarten voor Libelle Zomerweek t.w.v. €19,95 p.s.
Vraag met de kortingscode FLLZW23 gratis maximaal 2 kaarten voor de Libelle Zomerweek aan (klik op 'Tickets'). De zomerweek is dit jaar van 11 t/m 17 mei in Expo Greater Amsterdam (vlakbij Haarlem). Er worden diverse leuke workshops gehouden, vergeet je niet hiervoor even in te schrijven op de dag zelf, bij de inschrijfbalie in Sunset Boulevard. Ook zijn er optredens van o.a. Ilse DeLange, Wolter Kroes, Miss Montreal, Ruth Jacott en vele anderen. Bekijk het complete programma per dag hier. De kortingscode is geldig om kaarten voor volwassen en is ook geldig voor de kaarten op zondag 14 mei met de Zomerweek in Concert met optredens van Ilse DeLange, Miss Montreal, Edsilia Rombley, Female Fusion en Loïs Lane. Update: Deze 2de actie voor de gratis kaarten is inmiddels afgelopen, maar je kunt bij ActievandeDag nog wel kaarten met korting bestellen.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross