Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Kaarten Het 2023 Korean Culture Festival – Move with the K-Vibe
Bestel gratis kaarten voor het 2023 Korean Culture Festival – Move with the K-Vibe op dinsdag 13 juni van 19:00 tot 21:00 uur in AFAS Live in Amsterdam. Je kunt er genieten van optredens van grote nationale en internationale K-Pop-artiesten zoals CSR, Paul Kim, Mi Sun Hiltermann, JayB Baby & ABM Crew en Sarah. Dit evenement is helemaal gratis te bezoeken. Maar om te voorkomen dat mensen niet komen, dien je €5,- borg voor een staanplaats en €10,- borg voor een zitplaats te betalen bij je ticketreservering. Deze borg wordt uiterlijk 3 weken na het evenement volledig terugbetaald.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross