Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Kaarten Koningsdagconcert in Rotterdam Ahoy
Bestel gratis kaarten voor het Koningsdagconcert op woensdag 19 april om 20:30 uur in Rotterdam Ahoy. Andere jaren was dit concert alleen toegankelijk voor genodigden, maar dit jaar voor het eerst ook gratis te bezoeken voor iedereen die dit feest mee wil vieren. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest onder leiding van dirigent Adam Hickox speelt zowel eigen stukken als nieuwe, verrassende arrangementen samen met Davina Michelle, Winne, Lloyds Company, Imanuelle Grives, Laurien van Rijswijk, Gerard Cox, Sabrina Starke, Gery Mendes, Zaire Krieger en Broederliefde. Dit concert wordt op Koningsdag uitgezonden op NPO 2 van 20:25 tot 21:20 uur. Helaas zijn alle gratis kaarten inmiddels op. Je kunt je nog wel inschrijven op de wachtlijst, wanneer er nog (extra) gratis kaarten beschikbaar komen krijg je bericht.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross