Gratis Kaarten Jack's Racing Day
De nieuwe naam van de Gamma Racing Day is Jack's Racing Day. Bestel gratis kaartjes voor de Jack's Racing Day op zaterdag 7 of zondag 8 augustus op het TT circuit in Assen. De kaarten geven toegang tot de taluds en tribunes rond het TT Circuit Assen. Jack's Racing Day heeft een dagvullend programma van auto-, motor- en kartraces, stunts en demonstraties. Vanwege corona en de richtlijnen van het RIVM, dien je je vooraf online te registreren via het ticketsysteem van het circuit Assen (dit zijn tevens je gratis kaarten). Hiervoor betaal je een bijdrage van €1,- per kaartje. Daarnaast dien je bij de ingang de CoronaCheck-app te tonen: Indien je nog niet volledig gevaccineerd bent kun je je gratis laten testen bij Testen voor Toegang.
Wist je dit?
Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden!
Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.

Bekijk alle gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross