Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis 2 Kaarten Super Friday van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix
Doe bij Jumbo t/m 10 juli een 1ste zakelijke bestelling van minimaal €150,- (bijvoorbeeld via je eigen bedrijfje of je werkgever?) en krijg gratis 2 kaarten voor de Super Friday van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort. Volg de instructies en jij ziet alle raceklasses in actie: Porsche mobil 1 Supercup training, Formule 1, Formule 2 en Formule 3. Daarnaast heb je ook toegang tot de officiële Fanzone & Ultimate Race Festival waar bekende diverse artiesten optreden en er is F1 Esports, Karting, Pitstop Challenge, een reuzenrad en nog veel meer.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross