Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Kaarten pop-up concert van Nick & Simon
Bestel gratis kaarten voor het unieke pop-up concert van Nick & Simon onder de Eregalerij in de Passage bij het Rijksmuseum. Wacht niet te lang met bestellen, want zoals altijd op is op: Klik in stap2 op 'zaterdag 25 september', vervolgens op het tijdstip '21.00 uur' en dan komt de 'ga verder'-knop beschikbaar. Update: Helaas zijn alle gratis kaarten om fysiek aanwezig te zijn inmiddels op. Maar niet getreurd, je hebt via deze link direct gratis toegang tot de livestream: De virtuele deuren gaan om 20.30 uur open, het optreden start om 21.00 uur. De livestream is nog t/m begin oktober terug te zien.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross