Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Kaarten AH Beter Eten Festival
Op vrijdag 29 en zaterdag 30 april organiseert Albert Heijn het 1ste Beter Eten Festival in Expo Haarlemmermeer voor iedereen die nieuwsgierig is in voeding. Proef het voedsel van nu en morgen, beleef interactieve workshops en laat je inspireren door topsprekers zoals Irene Schouten, Hanna Verboom, Typhoon, Eric Corton, Rudolph van Veen, Mark Tuitert, Erik Scherder en meer. Bekijk het volledige programma hier. Met de code SPECIAALVOORPREMIUM kun je gratis kaarten bestellen voor de vrijdagmiddag of zaterdagmiddag. Alle informatie over dit festival vind je hier.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross