Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Kaart naar keuze via Kaartje2go
Open de Buienradar app en je vindt daar een unieke code/link waarmee je gratis een kaart naar keuze via Kaartje2go kunt versturen. In de app vind je de actie onder het kopje 'Info', klik vervolgens op 'Stuur een gratis kaartje*'. De actiecode is geldig tot en met 6 januari 2024 op alle kaarten, inclusief gratis postzegel. Heb je de Buienradar app niet? Deze kun je downloaden voor je mobiel of tablet via de Google Play Store voor Android of App Store voor Apple. Tip: op elk apparaat krijg je een nieuwe code! Tip2: Je hebt dus NIET Buienradar Plus nodig. Zie je de actie niet? Dan heb je waarschijnlijk een update voor Buienradar klaar staan in de App Store. Update de app en je ziet de actie waarschijnlijk wel.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross