Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Junior Energiecoach Startpakket
Bespaar energie én geld met een superleuk spel voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Bestel gratis het Junior Energiecoach startpakket met o.a. stickers, een poster, opdrachten en geheime enveloppen. Woon je in 1 van de volgende deelnemende gemeenten, dan krijg je zeker een gratis pakket: gemeente Deventer, gemeente Ede, gemeente Gouda, gemeente Groningen, gemeente Heerenveen, gemeente Het Hogeland, gemeente Hollands Kroon, gemeente Land van Cuijk, gemeente Meppel, gemeente Midden-Groningen, gemeente Noordenveld, gemeente Oldambt, gemeente Oss, gemeente Pekela, gemeente Smallingerland, gemeente Stadskanaal, gemeente Veendam, gemeente Weert, gemeente Westerkwartier, gemeente Westerwolde en gemeente Zeewolde. Woon je in een andere gemeente dan maak je kans op een pakket door middel van een vrijkaart, selecteer de onderste optie bij 'Ik woon in'.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross