Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis ijsjes Qmusic
T/m 25 juli rijdt de Q-ice cream truck vanaf 11:00 uur door heel Nederland. Haal gratis een OLA Raket, een Magnum White Chocolate & Cookies, een Cornetto Dragon of een SuperTwister bij de Q-ice cream truck op. De locaties van de ijs-truck zijn: zaterdag 3 juli in Barneveld, zondag 4 juli in Tilburg, woensdag 7 juli in de Grote Marktstraat in Den Haag, donderdag 8 juli op het Jaarbeursplein in Utrecht, vrijdag 9 juli op het Eendrachtsplein in Rotterdam, zaterdag 10 juli op de Koornmarkt in Almelo, zondag 11 juli op het Wilhelminaplein in Leeuwarden, woensdag 14 juli op het Molenbergplein in Delfzijl, donderdag 15 juli op het Stationsplein in Hilversum, vrijdag 16 juli op het Kop van Het Ruim in Dronten, zaterdag 17 juli vanaf 15:00 uur in de Marktstraat in Meppel, zondag 18 juli in Winkelcentrum Leuvensbroek in Nijmegen, woensdag 21 juli op Het Achterom in Dordrecht, donderdag 22 juli op de hoek Veemarkt/Noorderstraat in Hoorn, vrijdag 23 juli in de Stadionstraat in Breda, zaterdag 24 juli op de kruising Lange Zelke/Walstraat in Vlissingen en zondag 25 juli op de Markt in Weert.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross