Gratis ijsjes Qmusic
T/m 25 juli rijdt de Q-ice cream truck vanaf 11:00 uur door heel Nederland. Haal gratis een OLA Raket, een Magnum White Chocolate & Cookies, een Cornetto Dragon of een SuperTwister bij de Q-ice cream truck op. De locaties van de ijs-truck zijn: zaterdag 3 juli in Barneveld, zondag 4 juli in Tilburg, woensdag 7 juli in de Grote Marktstraat in Den Haag, donderdag 8 juli op het Jaarbeursplein in Utrecht, vrijdag 9 juli op het Eendrachtsplein in Rotterdam, zaterdag 10 juli op de Koornmarkt in Almelo, zondag 11 juli op het Wilhelminaplein in Leeuwarden, woensdag 14 juli op het Molenbergplein in Delfzijl, donderdag 15 juli op het Stationsplein in Hilversum, vrijdag 16 juli op het Kop van Het Ruim in Dronten, zaterdag 17 juli vanaf 15:00 uur in de Marktstraat in Meppel, zondag 18 juli in Winkelcentrum Leuvensbroek in Nijmegen, woensdag 21 juli op Het Achterom in Dordrecht, donderdag 22 juli op de hoek Veemarkt/Noorderstraat in Hoorn, vrijdag 23 juli in de Stadionstraat in Breda, zaterdag 24 juli op de kruising Lange Zelke/Walstraat in Vlissingen en zondag 25 juli op de Markt in Weert.
Wist je dit?
Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden!
Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.

Bekijk alle gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross