Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis ijsjes Qmusic
T/m 25 juli rijdt de Q-ice cream truck door heel Nederland van woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur. Haal gratis een DubbelFrisss, CoolBest en Taksi ijsje bij de Q-ice cream truck op. De locaties van de ijs-truck zijn: woensdag 6 juli op het Jaarbeursplein in Utrecht, donderdag 7 juli op het Statonsplein in Hilversum, vrijdag 8 juli op het Eendrachtsplein in Rotterdam, zaterdag 9 juli op het Kop van het Ruim in Dronten, zondag 10 juli op de kruising Lange Zelke en Walstraat in Vlissingen, woensdag 13 juli in de Grotemarktstraat in Den Haag, donderdag 14 juli op het Marktplein in Emmen, vrijdag 15 juli op de Koornmarkt in Almelo, zaterdag 16 juli op het Museumplein in Drachten, zondag 17 juli op de Grote Markt in Den Bosch, donderdag 21 juli op het Stationsplein in Haarlem, vrijdag 22 juli op het Munsterplein in Roermond en maandag 25 juli op het Veenlustplein in Veendam.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross