Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Hollands Huisje met LED lichtje t.w.v. €12,99 + kans op PostcodeKanjer van €58,9 miljoen
Ga voor maandag 1 januari 2024 02:00 uur (extra) meespelen met de Postcode Loterij en krijg gratis een Hollands Huisje cadeau, compleet met zuinig ledlichtje. Je krijgt dit leuke (Kerst)huisje gewoon thuis gestuurd. Er zijn 6 verschillende: een Texels visserhuisje (nieuw), een Utrechts vakwerkhuisje (nieuw), een Klokgevelhuisje, een Trapgevelhuisje, een Zaans huisje en een Grachtenpand. Je kunt maximaal twee huisjes per deelnemer ontvangen, dus bij 2 loten krijg je gratis 2 huisjes. Ook maak je direct kans op €50.000,-. Je ziet binnen 1 minuut of je wint. Ook maak je dan op 1 januari kans op jouw deel van de PostcodeKanjer van €58,9 miljoen! Je ontvangt het gratis cadeau nadat het 1ste inleggeld succesvol is geïncasseerd. Je speelt mee zolang je zelf wilt. Speel bewust 18+.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross