Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Herinneringscentrum Kamp Westerbork Bezoeken
Het Herinneringscentrum Kamp Westerbork gaat op zondag 10 december gratis open, midden in de viering van Chanoeka, het achtdaagse joodse lichtjesfeest. Het museum is gratis te bezoeken van 11:00 tot 17:00 uur en ook het bijbehorende programma met toegankelijke lezingen en activiteiten voor jong & oud zijn gratis: Om 11:30 en 12:30 uur vinden rondleidingen plaats op het kampterrein, vanaf 13:00 uur vinden de meet & greets plaats in het museum en het centrale deel van het programma vindt plaats van 15:00 tot 16:00 uur in de grote zaal, waarbij wordt afgesloten met het aansteken van de chanoekia door staatssecretaris Maarten van Ooijen. Op 3 kilometer van het Herinneringscentrum ligt het voormalige kampterrein, dit is altijd gratis te bezoeken. Het ligt in een wandelgebied van de Boswachterij Hooghalen.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross