Gratis Formule 1 kijken
Heb jij geen abonnement op de F1? Dan kun je via RTL Duitsland dit jaar 7 GrandPrixs gratis live kijken: Op zaterdag 2 maart 16:00 uur de GP van Bahrein, zondag 21 juli 15:00 uur de GP van Hongarije, zondag 28 juli 15:00 uur de GP van België (ook gewoon live op Sporza/VRT (België Canvas) te zien), zondag 25 augustus 15:00 uur de GP van Zandvoort (ook gewoon live bij de NOS te zien), zondag 1 september 15:00 uur de GP van Italië, zondag 15 september 13:00 uur de GP van Azerbeidzjan (Baku) en zondag 24 november 07:00 uur de GP van Las Vegas. Via GrandPrix Radio kun je vervolgens ook het vertrouwde commentaar van Olav Mol en Jack Plooij gratis beluisteren en synchroniseren met de beelden van de Formule 1-uitzendingen. Je vindt RTL Duitsland op het volgende kanaal in het basispakket bij: Ziggo op kanaal 58, KPN, Telfort, Budget Alles-in-1 en XS4ALL op kanaal 46, Solcon op kanaal 392, Canal Digitaal op kanaal 62, SKV op kanaal 57, Breedband Helmond op kanaal 58, Delta op kanaal 455 en Caiway op kanaal 42. Ook zijn sommige races compleet te zien op Viaplay TV (het oude SBS9). Niet live, maar 6 uren later. Tip: De andere F1 races kun je eventueel gratis kijken via een VPN.
Wist je dit?
Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden!
Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.

Bekijk alle gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross