Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Formule 1 kijken
Heb jij geen abonnement op de Formule 1? Dan kun je via Sporza/VRT (België Canvas) dit weekend gratis de GP van België in Spa-Francorchamps kijken. Op vrijdag 28 juli van 17:00 uur tot 18:00 uur de kwalificatie, op zaterdag 29 juli de sprintrace om 16:30 uur en op zondag 30 juli de hoofdrace vanaf 14:45 uur. Je vindt Canvas op het volgende kanaal in het basispakket bij: Ziggo op kanaal 52, KPN, Telfort, Budget Alles-in-1, XS4ALL, Caiway en Solcon op kanaal 30, Canal Digitaal en Online op kanaal 16, T-mobile op kanaal 22, Tele2 op kanaal 17, Kabelnoord op kanaal 101, Youfone op kanaal 41 en Delta op kanaal 28. En op zondag 27 augustus kun je via de NOS ook gratis de GP van Nederland (Zandvoort) kijken. Vanaf vanaf 13.10 uur live op NOS.nl, de NOS-app en NPO 1 en vanaf 15.00 uur live de Grand Prix van Zandvoort.
Kijk jij liever ook alle races live? Meld je dan aan bij Viaplay en kijk alle races tijdelijk voor slechts €13,99 per maand bij een jaarabonnement (dat is 12,5% korting). Je krijgt dan niet alleen F1, maar ook meer live sport (Bundesliga, PDC darts en meer) en top films, series en meer.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross