Gratis Rivella
Probeer gratis een 0,5 liter fles, een 1 liter fles, een 1,5 liter fles of een 4-pack 250 ml blik Rivella in een smaak naar keuze. Koop een deelnemende Rivella verpakking bij een winkel en je krijgt het aankoopbedrag teruggestort op je (bank)rekening. Vergeet niet de kassabon te bewaren. Via een chat met een robot vul je jouw gegevens in en stuur je jouw kassabon in. De actie duurt van 20 mei t/m vrijdag 30 juni of tot het maximaal aantal cashbacks is bereiktDe actievoorwaarden vind je hier. In de voorwaarden staat dat je een abonnement op Hellofresh nodig hebt om mee te doen, maar in de praktijk zullen ze daar waarschijnlijk niet op controleren. Tip: Insturen van een PDF is niet mogelijk. Alleen foto's (dus bijvoorbeeld in PNG of JPG formaat) worden geaccepteerd. Tip 2: Krijg je een melding dat het is verlopen? Dit zie waarschijnlijk omdat je als eens een bon hebt ingestuurd. In een andere browser of een ander apparaat werkt het wel gewoon.
Wist je dit?
Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden!
Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.

Bekijk alle gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross