Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Film via Pathé Thuis
Vraag via ABN AMRO gratis 2 vouchers aan waarmee je gratis 2 films naar keuze kunt kijken bij Pathé Thuis (het is niet duidelijk of het alleen voor klanten is). De vouchers met codes ontvang je per post. De codes kun je hier inwisselen voor een film naar keuze. Je kunt 2 films ter waarde van maximaal €5,99 per stuk kiezen. Start direct de film of kijk de film later via 'Mijn Films'. Films blijven daar 30 dagen lang beschikbaar. Na het starten van de film heb je 48 uren de tijd om de film te bekijken. Nieuw bij Pathé? Meld je dan hier gratis aan en krijg de 1ste film voor slechts €1,99. Update: door de drukte werkt het formulier van ABN AMRO soms niet goed. Wacht geduldig tot het formulier verschijnt. Krijg je een foutmelding? Blijf het dan opnieuw proberen tot je wel het formulier ziet of blijf op de knop "Vraag uw codes aan" klikken tot het formulier verzonden is.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross