Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Chidóz Cadeaubon t.w.v. €5,-
Schrijf je t/m 31 maart onderaan de pagina gratis in voor de nieuwsbrief van Chidóz en krijg gratis een Chidóz cadeaubon t.w.v. €5,-. Deze cadeaukaart is 1 jaar geldig in alle Chidóz vestigingen: Rotterdam, Den Haag, Breda, Den Bosch, Haarlem, Nijmegen, Eindhoven of Utrecht (en niet online). Bij Chidóz vind je Mexicaanse classics in een nieuw jasje: zoals bijvoorbeeld burrito's, taco's, nacho's, salades en bowls met verrassende ingrediënten van over de hele wereld. Bekijk alvast het menu om uit te zoeken wat jij gratis of bijna gratis wilt gaan eten of drinken (er is geen minimale besteding). Het duurt trouwens enkele uren voordat je de bon in je mailbox krijgt. 
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross