Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis €100,- Cashback + Gratis Aansluiten t.w.v. €15,- op Sim Only van Simyo
Alleen bij Mobiel.nl krijg je t/m woensdag 15 mei gratis €50,- cashback en gratis aansluitkosten bij een 2-jarig sim-only abonnement van Simyo vanaf 6 GB. Zo heb je bijvoorbeeld al 10 GB, onbeperkt bellen en onbeperkt sms-en voor slechts €9,-. (Deze prijs is dus nog exclusief cashback, de cashback geeft je indirect dus €2,08 korting per maand, dus per maand betaal je dan netto slechts €6,92.)  En heb je vast internet van KPN, Telfort of Xs4all? Dan worden de GB's, belminuten en smsjes gratis verdubbeld. Simyo maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Nummerbehoud is ook gratis. Je ontvangt het bedrag binnen 3 weken na goedkeuring van je bestelling op je rekening gestort. Deze actie is ook geldig op verlengingen!
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross