Gratis Smartphone bij supergoedkope Sim-Only
Een unieke actie: Je krijgt t/m maandag 29 mei via Mobiel.nl gratis een OPPO A74 5G telefoon bij een voordelig 1-jarig sim-only abonnement van Budget Mobiel voor €16,- per maand met 7 GB data en onbeperkt belminuten & smsjes. En kies je voor een 2-jarig abonnement, dan krijg je €1,- p.m. extra korting. Budget Mobiel maakt gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk. De aansluitkosten zijn ook gratis. Wacht niet tot 29 mei, want zoals altijd: op is op. Bij dit abonnement van Budget Mobiel kun je eventueel ook kiezen voor gratis een Xiaomi Redmi Note 11 t.w.v. €229,-, gratis een OnePlus Nord CE2 Lite 5G t.w.v. €299,-, gratis een Samsung Galaxy A04s t.w.v. €169,- of een gratis Samsung Galaxy A14 t.w.v. €219,-. Liever een andere provider? Je kunt ook kiezen voor een gratis smartphone bij een sim-only van Lebara (op het netwerk van KPN) met voor slechts €12,-.
Wist je dit?
Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden!
Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.

Bekijk alle gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross