Helaas, deze actie is afgelopen
Gratis Gezondblijvers Waardebon t.w.v. €25,- + Gratis Tandongevallenverzekering t.w.v. €18,-
Bereken vrijblijvend jouw premie bij dit VGZ ZorgCollectief van UnitedConsumers en krijg bij het afsluiten van een basisverzekering gratis shoptegoed t.w.v. €40,-. En kies je ook voor een aanvullende verzekering, dan ontvang je tot 20% korting en gratis een tandongevallenverzekering cadeau. Hiermee ben je verzekerd tot €10.000,- voor tandartskosten na een ongeval. VGZ heeft ook 1 van de goedkoopste premies bij vrijwillig eigen risico van €500,- en wettelijk verplicht eigen risico €385,-, namelijk €122,95 per maand. Daarnaast krijg je leuke extra's bij je zorgverzekering, zoals gratis FitterUp, gratis reanimatiecursus en gratis 3 maanden lang sporten via Fit at Home.
Op zoek naar alle goede zorg aanbiedingen van dit moment? GratiZ.nl heeft alle zorgverzekeringen met extra korting of een gratis cadeau voor je op een rijtje gezet.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross