Gratis Regenpak
Bij een fiets-, e-bike-, brommer- of scooterverzekering krijg je t/m 30 november gratis een regenpak t.w.v. €30,-. En HEMA is als 1 van de beste autoverzekeringen beoordeeld volgens Consumentenbond en daarom krijg je t/m 31 oktober gratis een HEMA Cadeaukaart tot €100,- bij het afsluiten van een autoverzekering. En t/m 30 november krijg je bij een inboedelverzekering gratis een HEMA Cadeaukaart t.w.v. €25,- en 25% korting. Daarnaast profiteert je ook van pakketkorting tot 15%. Bereken gratis en vrijblijvend jouw premie. Je kunt gratis gebruiken maken van de overstaphulp zodat je eenvoudig en zonder problemen kan overstappen.
Wist je dit?
Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 300 andere gratis producten te vinden!
Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.

Bekijk alle gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross