Helaas, deze actie is afgelopen
Bijna Gratis meerdere Meatless Farm producten naar keuze (slechts €1,-)
Probeer meerdere Meatless Farm producten naar keuze voor slechts €1,-. Koop t/m zondag 3 april een Meatless Farm product bij een Jumbo, Dirk of Flink supermarkt en je krijgt het verschil tussen €1,- en het aankoopbedrag op je (bank)rekening. Dus heb je €3,29 betaald, dan krijg je een cashback van €2,29. En het mooie is: je kunt zo vaak meedoen als je wilt aan deze actie! De enige voorwaarde is dat je maximaal 1 cashback per kassabon krijgt. Dus bijvoorbeeld 10 keer een Meatless Farm product los afrekenen betekent dat je 10 keer een gratis cashback krijgt. De complete actievoorwaarden vind je eventueel hier.
Helaas, je was net te laat bij deze actie.
De actie is namelijk gestopt omdat alle gratis dingen bij deze actie inmiddels op zijn. Daarom zal ik deze gratis actie binnenkort ook helemaal van GratiZ.nl gaan verwijderen. Maar niet getreurd, er staan nog vele andere leuke acties op GratiZ.nl.
Wil je dit gratis product of 1 van de andere gratis producten de volgende keer niet missen? Je hebt 3 opties:
  • Word lid van de maandelijkse GratiZ.nl nieuwsbrief en je wordt gratis op de hoogte gehouden van mooie nieuwe gratis producten op GratiZ.nl.
    Het enige wat we nodig hebben, is je e-mail adres:
    (Door je in te schrijven ga je akkoord met het Privacy Beleid)
  • Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram, zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
  • Wist je dit? Op de homepage van GratiZ.nl zijn meer dan 400 andere gratis producten te vinden! Elke dag worden er nieuwe gratis spullen toegevoegd! Bezoek GratiZ.nl dagelijks om geen gratis dingen te missen. Populaire gratis acties zijn namelijk vaak maar enkele uren geldig.
    Bekijk alle beschikbare gratis producten op de homepage van GratiZ.nl

De site voor gratis producten, spullen, proefmonsters, samples, proefpakket, dingen en artikelen:

In 1996 is GratiZ.nl gestart onder de naam 'Erik's Prijs en Pret Pagina'. GratiZ.nl is de 1ste en grootste gratis site van Nederland en heeft het meest complete overzicht van gratis producten.
Volg GratiZ.nl via Facebook en Instagram. Zo hoef je nooit meer gratis dingen te missen.
magnifiercross